I-Opener ~ Outplacement, Bezinning en (Loopbaan) Coachingreizen Portugal

Bezinningsreis: Leef je Talent - Ontdek je Natuurlijke Kracht
Diana en Jolanda bieden een afwisselend programma bestaande uit Coaching in de Natuur, Bezinning, Meditatie, Dynamische coaching, Stemexpressie, Lichaamswerk, Stilte en Ontspanning.

Je focust op vragen als:
Leid je het leven zoals je dat 't liefst wilt?
Of leef je het leven zoals anderen dat van je verwachten?
Welke verlangens en verwachtingen leven er bij je?
Wat houdt je tegen om je verlangen te leven?
Wat helpt jou om je talent zichtbaar te maken?
Hoe wil en kan je jouw talent manifesteren in de dagelijkse realiteit?

En bovenal: Hoe blijf je in je natuurlijke kracht?

Thema's die aan bod komen
Jouw biografie en authenticiteit
Talenten en Passie
Kwaliteiten en valkuilen
Motiverende en belemmerende factoren
Prioriteiten en Keuzes
De Creatiespiraal en de Ontknooping van Marinus Knoope

Voor wie is deze retraite?
Voor mannen en vrouwen, alle leeftijden, managers, medewerkers en zelfstandigen, die met hun natuurlijke talenten hun ambitie of wensen willen realiseren of een switch willen maken in leven of werk.

Waarom een week retraite, in Portugal?
Het letterlijk afstand nemen, los van de bekende thuissituatie en comfortzone, verdiept en versnelt het bewustwordings- en veranderingsproces. Er is geen afleiding van werk, gezin en andere verplichtingen. Hierdoor kan je de volledige kracht en aandacht inzetten en verander je gemakkelijker patronen waarin je vastloopt.

Samenwerking
Jolanda en Diana werken op een inspirerende en organische manier samen in deze spirituele reis, het zijn twee echte professionals die hun eigen talenten ook met passie leven en daarvoor zelf ingrijpende veranderingen hebben gemaakt in hun leven juist om dat talent vorm te geven. Jolanda leeft en werkt grotendeels in Portugal en Diana heeft 12 jaar in Spanje gewoond. Samen vormen zij een mooi team waarin zij hun talenten combineren.

Werkwijze Diana
Diana werkt in deze retraite vanuit de psychosynthese, dynamische coaching zoals psychodrama, stem en dans expressie en beelden vormen. Diana werkt speels, licht, kernachtig en spiegelend en brengt een groep in een dynamisch proces. Zij neemt je mee in een positief proces waar jij tot inzichten komt die je helpen om met passie je talenten te leven. Haar website is http://www.innerlijkereizen.info/reisaanbod/coachingreisleefjetalent.html

Werkwijze Jolanda
Jolanda heeft oog voor je, moedigt je aan, confronteert waar nodig, spiegelt en biedt een luisterend oor. Ze neemt je mee in de natuur om vanuit verschillende perspectieven stil te staan bij jouw persoonlijke vragen. Mensen met wie zij werkte voelen zich veilig, vertrouwd en persoonlijk gezien. Na de coaching, staan ze steviger in hun schoenen, weten welke stappen ze willen zetten en hoe ze dat kunnen doen.

Jolanda woont en werkt grotendeels als coach in de natuur, bij loopbaan- en levensvragen. Ze laat je graag kennismaken met verrassende plekken in de niet-toeristische gevarieerde natuur van Zuidwest Portugal.

Meerwaarde
Je gaat zien dat je jouw talent op verschillende manieren kunt vormgeven in je werk en leven. Je weet waar je passie ligt. Passie is je voedings- en inspiratiebron, waarmee je ervoor kunt zorgen dat jouw talent in haar kracht blijft. Je zult ervaren hoe jij meer energie, plezier en balans brengt, in je werk en leven.

Voorbereiding
Na je aanmelding krijg je een telefonisch kennismakingsgesprek en een inschrijfformulier met een vragenlijst. Dat betekent dat alle partijen goed voorbereid zijn in waar de aandachtspunten liggen.

Ter voorbereiding van de retraite krijg je een oefening mee na je intake die je vervolgens mee neemt naar Portugal.

Info Tarieven                                

 Ja, ik wil me aanmelden