I-Opener ~ Outplacement, Bezinning en (Loopbaan) Coachingreizen Portugal

terug naar Ervaringen deelnemers

Jessica:

Al een paar jaar had ik het gevoel vast te zitten in mijn werk”
 

Al een paar jaar had ik het gevoel vast te zitten in mijn werk, ik kwam niet verder, maar wist ook niet hoe ik uit mijn huidige situatie kon komen. Dat er iets moest veranderen voelde ik wel... Waar te beginnen?
 

Terug naar de basis
Een week intensief gecoacht worden leek me heerlijk, schoon schip maken, terug naar de basis om vanaf het begin weer in kaart te krijgen wie ik ben, wat ik kan, wat ik leuk en wat ik belangrijk vind. Met een dochtertje van nog geen jaar leek een week in mijn eentje; met mezelf geconfronteerd worden én die kleine missen me misschien toch net iets te heftig.
 

Niet helemaal alleen
De oplossing werd om samen met mijn vriend en kleine naar Portugal te gaan. Lekker net voor de Kerst. Tussen de 4 coachingswandelingen door, hadden we quality time met zijn drieën, tijd die binnen het drukke leventje dat we leiden ook niet geheel onbelangrijk was! Voor mijn vriend was het soms lastig, veel draaide natuurlijk om mij die week; misschien was het goed geweest als hij ook een dag op stap zou zijn geweest met Jolanda?!
 

Vasthouden
Nu terug in Nederland wil ik het fijne opgeruimde gevoel vast houden en doorgaan met waar we in Portugal zo'n goede start mee hebben gemaakt. Ik weet nu wie ik ben en wat ik kan en wat ik belangrijk vind. Het antwoord op mijn vraag “Waar wil ik voor kiezen qua werk?” is in een week natuurlijk nog niet gevonden. Daarom heb ik eens per vier weken een telefonisch coachingsgesprek afgesproken. Absoluut anders, maar ook heel waardevol en 't helpt om me op het ingeslagen pad te houden en aan de slag te blijven met mijn 'zoektocht'.
 

Jessica (30-er)

Artistiek leider & organisator filmfestival

 

 

terug naar Ervaringen deelnemers