I-Opener ~ Outplacement, Bezinning en (Loopbaan) Coachingreizen Portugal

terug naar Ervaringen deelnemers

Liliane:

“Na 25 jaar succesvol ondernemen had ik
nood aan een richtingaanwijzer”


25 jaar geleden startte ik een internationale inkoop/verkoop organisatie. Ik was op het punt aangekomen dat het bedrijf helemaal alleen kon functioneren, toch stond ik mezelf in de weg dit toe te laten. Tevens liep mijn persoonlijk leven niet zo lekker, voelde me uitgeblust, lusteloos, had meer dan nood aan een richtingaanwijzer. Individuele coaching, ver weg van alles.
 

Broodnodig
Het programma van coaching, wandelen, natuur, ver weg van alles, sprak me dermate aan dat ik meteen een week Portugal boekte. Als ik daarop terugblik werd dit 'de' ervaring van mijn leven, 'de' ervaring die ik zo broodnodig had. In amper één week slaagde Jolanda erin mij mijn hele leven in kaart te laten brengen. Door de persoonlijke aanpak was het van de eerste tot de laatste dag intens genieten, het ging niet over financiën maar vooral over diepe menselijke betrokkenheid.
 

Mijn Eye-Opener
Intussen kies ik voor mezelf, heb ontdekt dat bepaalde patronen mijn weg blokkeerden, het zinnetje dat ik toen opschreef hangt nog steeds aan mijn computer, lees ik nog elke dag 'ik ga voor mijn eigen leven in liefde en respect voor mezelf en de anderen'.
 

Warm aan te bevelen
Portugal was een reis naar mezelf, een reis die ik aan iedereen warm aanbeveel. Ben dan ook ontzettend dankbaar dit te mogen ervaren. Als je ook de coachingsreis naar Portugal overweegt mag je contact met me opnemen. Ik deel graag mijn ervaring, zodat jij zelf jekeuze kunt maken.
 

Liliane@newline.be

oprichtster en drijvende kracht achter new line company

 
terug naar Ervaringen deelnemers