I-Opener ~ Outplacement, Bezinning en (Loopbaan) Coachingreizen Portugal

terug naar Ervaringen Deelnemers

Albert:

"Geen gouden handdruk; wél outplacement-traject
met inzichtgevende reis naar Portugal"


Ontslag i.v.m. gezondheidsredenen

Na 25 jaar onderwijs, waarvan de laatste 10 jaar in het speciaal onderwijs, merkte ik steeds meer dat de directieve en top down benadering van de organisatie waarin ik werkzaam was, voor veel leerkrachten steeds beklemmender ging werken. Voor mij (maar ook voor deze speciale leerlingen!) zo beklemmend, dat ik om gezondheidsredenen besloot een eind te maken aan deze situatie door ontslag te nemen.

Uit mijn comfortzone
Een gouden handdruk was niet aan de orde. Een outplacement traject gaf mij de mogelijkheid op zoek te gaan naar een coach. Na een drietal coaches te hebben gesproken, besloot ik om in zee te gaan met I-Opener. Een traject in Portugal ( out of my comfort zone) en Jolanda’s directe en persoonlijke aanpak gaven voor mij de doorslag.

Na een aantal voorbereidende opdrachten die o.a. Inzicht geven in je levensloop, is uiteindelijk het moment daar dat je afreist naar Portugal. Na een hartelijk ontvangst in het prachtige appartement dat tot je beschikking staat (de Atlantische oceaan kabbelt bijna aan je voordeur!), startte een week in een van de meest prachtige gebieden in Europa.Vol vertrouwen en nieuw doel
Een week die gekenmerkt werd door verwondering, bevrijding, inzicht, persoonlijke aandacht, maar vooral ook groei. Jolanda laat je tot rust komen, reflecteren, nadenken, bewust worden en keuzes maken op een geheel eigen wijze. Haar bevlogenheid en professionaliteit zorgen er voor dat je opgeladen en met een rugzak vol bagage de reis die wij het leven noemen weer vol vertrouwen kunt vervolgen. Ik weet en voel wat ik wil en zie welke stappen ik nu kan zetten, om dat doel te bereiken.

Jolanda, bedankt!!!

Albert
56 jaar

 

terug naar Ervaringen Deelnemers