I-Opener ~ Outplacement, Bezinning en (Loopbaan) Coachingreizen Portugal

terug naar Ervaringen deelnemers

Ruurd  (40-er):

"Af en toe even bijschaven / jezelf updaten..."


“Een aantal jaren terug ben ik door Jolanda gecoached, ik ben toen erg goed geholpen bij de toen te nemen loopbaankeuzes. Na de gesprekken met haar, ging ik weer aan de slag in een goed en zorgvuldig gekozen werkomgeving, passend bij MEZELF. Nu kies ik regelmatig voor een “update-gesprek”.


Af en toe in de spiegel kijken
Ik heb besloten dat ik af en toe gecoached wil worden; even weer in de spiegel kijken, een 'overview' doen. We zijn in ons "volwassen-leven" gauw geneigd weer volop met vol gas bezig te gaan, verzeild te raken in de waan van alle dag. Ik maak de keuze om regelmatig weer even bewust stil te staan met wat ik nu aan het doen ben en wat ik wil gaan doen, wat mijn dromen zijn, waar ik me wil ontwikkelen.

Doe ik nog de zaken waar ik blij van word? Raak ik mezelf niet weer kwijt? Past dat wat ik doe en misschien wil gaan doen wel echt bij me?

Jolanda helpt je om jezelf (weer) te ontdekken, aan te voelen waar je passies liggen, waar je blij van wordt, waar je dus het beste in gedijt. Zij stelt vragen over wat je doet, waar je mee bezig bent en hoe je dat ervaart. Ze geeft op een professionele wijze handreikingen en helpt je zélf antwoord te geven op de vragen. Voor mij was dat: “Past dat wat ik doe en misschien wil gaan doen wel echt bij me?
 

Ook inspirerend als je wél lekker in je vel zit
Ik zit goed in mijn vel, heb het in mijn werk en privé naar mijn zin, maar juist dan zijn de gesprekken ook inspirerend en ze helpen me bij mijn ontwikkeling. Tijdens de intensieve coaching een aantal jaar geleden, leerden Jolanda en ik elkaar goed  kennen. Nu kan ik in korte tijd, de zaken weer even opschudden / updaten en wensen / dromen inhoud geven.


Als ik straks 55 ben, wil ik het nog steeds naar mijn zin hebben
Ik vind dat door herhaling van de gesprekken, MEZELF confronteren met MEZELF,  ik beter in staat ben mijn dromen na te volgen. Ik zie dat als een zeer toegevoegde waarde voor mijn werk, privé en dus voor mijn leven. “Ik heb het nu goed en dat wil ik graag zo houden, ook als ik 55 ben. Daar word ik blij van.......  en ook mijn eigen omgeving.”

Ruurd
salesmanager & innovator in de bouwsector

 

terug naar Ervaringen deelnemers