I-Opener ~ Outplacement, Bezinning en (Loopbaan) Coachingreizen Portugal

terug naar Ervaringen deelnemers

Lieve:


"Letterlijk in één dag besloot ik om 7 weken verlof te nemen"


Het was voor mij al een tijdje moeilijk op verschillende vlakken. Of mijn persoonlijke troubles of het feit dat het op het werk helemaal mank liep nu mijn belangrijkste zorg was, kon ik al lang niet meer zeggen. Hoe dan ook, beiden liepen verre van gesmeerd.


Als levens- en loopbaancoaching door elkaar lopen
Ik zat op mijn tandvlees. Een extra opdoffer op persoonlijk vlak maakte dat ik er helemaal onderdoor ging. Letterlijk in één dag besloot ik om 7 weken verlof te nemen,een deel onbetaald.
 

Engagement
Na 1 week zat ik al op het vliegtuig naar Faro. Met behulp van Jolanda, die ik gewoon had gevonden op het internet en een mailtje had gestuurd, had ik een zalig verblijfje geboekt (NL uitbaters) en een autootje. De eerste avond van mijn 'individuele coachingweek' stond ze me in het dorp op te wachten voor een eerste kennismakingsgesprek,  in een barretje waar we nog iets konden eten. Ik had vertraging en het barretje had ze zelfs speciaal voor mij gevraagd open te blijven. Datzelfde enagement voelde ik de hele week.
 

Een ander mens
Zalig op iemand te kunnen rekenen. In drie coachingsessies op kliffen en in boswegels bleek ook haar professionalisme even betrouwbaar. Streng indien nodig, altijd met voorzichtigheid en veel zorg en menselijkheid. En nooit met de blik op de klok. Tussendoor hielp ze me ook nog een schildersessie, massages, yoga en voetverzorging boeken. Ik spreidde de 3 sessies over 10 dagen en kwam als een ander mens terug, weer aangesterkt en met meer inzicht op wat voor mij écht belangrijk is.
 

Léven
Ik had weer de kracht en energie om zelf verder te bouwen aan het 'work in progress' dat 'mijn leven' heet. Ook kreeg ik een boel tips over organisaties en andere experts die voor bepaalde stukjes van mijn puzzel misschien ook nuttig zouden kunnen zijn. Een coach die weet wat ze kan, en wat anderen kunnen, en daar erg goed en duidelijk graag en met passie haar ding mee doet. Voor mij was dat ook een belangrijke voorbeeldfunctie. Iemand die lééft waar ze voor staat!

 

terug naar Ervaringen deelnemers