I-Opener - Outplacement en Loopbaanontwikkeling met coaching in buitenland
I-Opener Loopbaanontwikkeling, Outplacement en Coaching in Nederland en Portugal
Noloc


Twee- of driedaagse coaching in Drenthe

Back to (your own) nature 

 

Wat is het? 

Een 2- of 3-daagse coaching in de natuur van Drenthe die jou terugbrengt bij je eigen natuur. Een verkenning van waar je nu staat en wat jij wilt, in je werkende leven of daarna. Individuele coaching met oog voor jou en je werk.

 

Jouw natuur als leidraad

Ieder mens heeft een natuurlijk talent, één specifiek talent dat hem/haar uniek maakt. Dat ene talent, dat ik voor de beeldvorming 'your own nature' noem, staat voor iets belangrijks in je leven. Het is garantie voor plezier in je werk. Met dat talent boor je de flow in je leven aan. Het geeft diepe tevredenheid. Jouw eigen natuur is eigenlijk een kanskaart voor geluk. Je gevoel van betekenis te zijn hangt er één op één mee samen. Dat is goed om te weten, want als je in het dagelijks leven even de balans kwijt bent, kun je die hervinden dichtbij jezelf in 'your own nature'.

 

Deze 2- of 3-daagse is er voor iedereen

  • die van zichzelf 'afdwaalt' en weer zelf de regie wil pakken
  • die voor grote veranderingen in het leven staat (een eigen bedrijf starten, maar ook pensioen kan een aanleiding zijn) 
  • die opgeslokt wordt door alles wat moet
  • die zichzelf in de valkuil van oude patronen ziet trappen
  • die een conflict heeft op het werk
  • die een burn out heeft of die ziet aankomen
  • die ontslag aangezegd krijgt 
  • die behoefte heeft aan ruimte en tijd voor zichzelf 

 

  • de meerdaagse coaching in Drenthe kan ook onderdeel zijn van een individueel reïntegratie- of outplacementtraject

 

Wat gaan we doen?

In een intakegesprek neem ik met je door met welk thema je aan de slag wilt. We wandelen één-op-één-in-gesprek in de natuur van Nationaal Park de Drentse Aa en we zoomen in op jouw situatie. Om jou te helpen bereiken wat je wilt, pak ik uit mijn rugzak wat bij jou past. 

 

Coachtijden

‘We hebben alle tijd’ zeg ik altijd tegen mijn gasten. We lopen ook niet te snel, want aan jouw belangrijke zaken willen we niet voorbij lopen. Dat betekent dat ik de tijd neem die jouw vraag nodig heeft. Maar natuurlijk heb ik richttijden voor het start- en afsluitingsmoment. Ik haal je om 11.00 uur op en tegen 15.00 uur sluiten we af. 

 

Waar verblijf je?

In het hartje van het brinkdorp Zuidlaren staat Hoeve de Vredenhof. Daar boek ik een kamer voor je. Je bent vlakbij de reuring van het dorp en stap je de achterdeur uit dan sta je meteen in de natuur, bos en open velden liggen op je te wachten. Je wordt warm ontvangen door gastvrouwen Nicole en Alie. Is Hoeve de Vredenhof een keer volgeboekt, dan boek ik in Zuidlaren -of in de omgeving- een ander prettig onderkomen voor je. 

 

Wat mag je verwachten?

Je gaat naar huis met een verhelderend beeld over jezelf en je situatie. Je ziet nieuwe kansen. Je hebt gebouwd aan de voedingsbodem om zelf de keuzes te maken die jou nieuwe balans geven. 

 

Wat is je investering?  

Kies je voor de tweedaagse dan verblijf je 1 nacht op Hoeve de Vredenhof.
Je investering hiervoor is 747 euro (btw-vrij).

Wil je iets meer tijd uittrekken voor je vraagstuk, kies dan voor de driedaagse coaching. Je verblijft dan 2 nachten op de Vredenhof. De investering is in dit geval 1047 euro (btw-vrij). 

Koffie, thee, ontbijt en overnachting(en) zijn bij de prijs inbegrepen.
Na afloop kun je als follow up  gebruik maken van een gratis coach call

 

Aanmelden

Ik investeer in mezelf en meld me aan voor 'BACK TO (my own) NATURE'

en wil graag 2 of 3 coachingsdagen in Drenthe met alle tijd en ruimte voor mezelf.
 


Je kunt me bereiken op:
0031 (0) 6 212 83 585