I-Opener - Outplacement en Loopbaanontwikkeling met coaching in buitenland
I-Opener Loopbaanontwikkeling, Outplacement en Coaching in Nederland en Portugal
Noloc

Outplacementbegeleiding, na ontslag, reorganisatie of vaststellingsovereenkomst
 

Outplacement-traject, inclusief 7-daagse coachingreis in Portugal

Vrijwillig of gedwongen op zoek naar ander werk, dat kan een kruispunt zijn in je leven waar je begeleiding bij wilt. Met een coachingstraject van gemiddeld 3 maanden help ik je een nieuwe koers uit te zetten. Tegelijkertijd ondersteun ik je bij het verwerken van onzekerheid en verliesgevoelens. De belangrijkste stappen in het traject zet je in een 7-daagse coachingsreis in Portugal. Die stappen zet je zelf en ik loop naast je.

In 3 maanden, dankzij intensieve coachingsweek, een nieuw loopbaanperspectief

Het outplacementtraject van I-Opener bestaat uit drie maanden persoonlijke begeleiding door Jolanda Boomsma en de individuele coachingsweek in Portugal. Ver weg van Nederland heb je alle ruimte om uit te vinden wie je bent, wat je wilt en waar je energie van krijgt. In de ochtenden zijn er coachingswandelingen in de natuur, opdrachten en inspiratiemomenten. De namiddag en avond zijn voor jou alleen. Je hebt alle tijd voor bezinning en reflectie in het ongerepte natuurgebied van Cabo de São Vicente in het zuidwesten van Portugal.

Krachtiger uit outplacement komen

De coaching van I-Opener richt zich op jou. Wat drijft je, wat geeft je energie en wat vind je belangrijk in een toekomstige baan. Maar ook: welke valkuilen gaan er achter je krachten verscholen en hoe pak je dat aan in een nieuwe (werk)situatie.
 

  • Je vergroot je zelfinzicht en kracht
  • Je gaat kansen zien en keuzes maken
  • Je kunt jezelf beter profileren en laat meer van jezelf zien
  • Je stippelt een nieuwe koers uit
  • Je vervolgt je loopbaan met plezier, energie en een hernieuwd zelfvertrouwen

Persoonlijk outplacementtraject: Nederland* versus buitenland; Portugal

De professionals die aankloppen bij I-Opener hebben allen een belangrijke eigenschap: het zijn gedreven mensen. Ze zijn gemotiveerd om stappen te maken en gunnen zichzelf een week ‘resetten’ in Portugal. De investering voor het outplacementtraject inclusief de coachingsweek in Portugal komt overeen met een traject in Nederland. Maar dankzij de afstand die je letterlijk neemt en de ontdekkingsreis die je aangaat met persoonlijke, intensieve begeleiding, is het rendement vaak groter in kortere tijd.

 

*) Dit traject is nu ook mogelijk in Noord Nederland; in het Natural Parc Drentse Aa. Je verblijft dan een week in een B & B of een hotel. Daarin kan je zelf kiezen in overleg met Jolanda en afhankelijk van beschikbaarheid.

Ervaringen


Je kunt me bereiken op:
0031 (0) 6 212 83 585