I-Opener - Outplacement en Loopbaanontwikkeling met coaching in buitenland
I-Opener Loopbaanontwikkeling, Outplacement en Coaching in Nederland en Portugal
Noloc

Loopbaanontwikkeling met meerdaags verblijf in B & B

Elke levensfase brengt nieuwe uitdagingen. Zowel professioneel als privé. Dat is mooi - niemand wil tenslotte stilstaan. Maar door elke dag veel te geven en alle ballen hoog te houden, kun je jezelf kwijtraken. Dan merk je pas dat je ontevreden bent, vastloopt of zelfs met een burn-out kampt wanneer het al te laat is. Vraag jij je regelmatig af of je nog wel doet wat bij jou past?

Gun jezelf tijd en aandacht en hervind je enthousiasme. Vraag jezelf dus tijdig af: ‘Doe ik nog dat wat écht bij mij past?’
of 'Hoe krijg ik weer energie en een gezonde balans in mijn (werkzame) leven?'
 

Coaching is ook een nieuwe start

Je hoeft niet gelijk rigoureus het roer om te gooien. Gun jezelf een moment om helder te krijgen wat je nou eigenlijk wél wilt. I-Opener begeleidt je in dit vaak verwarrende en onoverzichtelijke proces. In oriënterende gesprekken, een intensieve driedaagse in Drenthe en een aantal follow-up-gesprekken, werk je in relatief korte tijd toe naar een nieuw evenwicht.
 

Individueel traject mét een individuele coachingsweek of 3-daagse in Drenthe

Na de kennismaking plannen we een coachingsweek of driedaagse in Drenthe, waarin je samen met je coach op pad gaat en er alle aandacht is voor jou en de vragen die je bezighouden. In de ochtenden en vroege middag maak je met Jolanda Boomsma coachingswandelingen in de natuur van het Natural Parc Drentse Aa. Daar vind je volop inspiratie – en misschien ook 'confrontatie'. De namiddagen en avonden vul je in naar eigen wens, vanuit  de B & B, die je in overleg met Jolanda kiest.

Op je eigen plek én samen in de natuur heb je zo alle tijd voor reflectie en bezinning. Na de coachingsweek/3-daagse zijn er follow-up-gesprekken gericht op het verstevigen van je inzichten, aangevuld met de ALTI/MBTI-Persoonlijkheidsindiactor.  Jij krijgt hiermee helder wat je nodig hebt, waar je het beste gedijt en hóe je dat kunt realiseren.
 

Balans en zin in je ( werkende) leven

Wie zichzelf kent en weet wat zijn valkuilen en beperkende patronen zijn, kan nieuwe manieren bedenken om er niet weer in te belanden. Zo vind je vertrouwen en perspectief terug.
 

  • Je vergroot je zelfinzicht, vertrouwen en kracht
  • Je durft jezelf te laten zien 
  • Je plant een nieuwe koers of leert anders omgaan met jouw situatie
  • Je weet niet alleen waar je nu staat, maar ook waar je jezelf ziet in de toekomst
  • Je weet wat jij nodig hebt om in balans te blijven, in werk en privé.


Je kunt me bereiken op:
0031 (0) 6 212 83 585