I-Opener - Outplacement en Loopbaanontwikkeling met coaching in buitenland
I-Opener Loopbaanontwikkeling, Outplacement en Coaching in Nederland en Portugal
Noloc

Loopbaanontwikkeling in Nederland én tijdens coachingsreis buitenland

Loopbaantraject met 7-daagse retraite in Portugal

Vraag jij je regelmatig af of je nog wel doet wat bij jou past? Gun jezelf een break en hervind je enthousiasme in een zevendaagse coachingsreis in Portugal. Elke levensfase brengt nieuwe uitdagingen. Zowel professioneel als privé. Dat is mooi - niemand wil tenslotte stilstaan. Maar door elke dag veel te geven en alle ballen hoog te houden, kun je jezelf kwijtraken. Dan merk je pas dat je ontevreden bent, vastloopt of zelfs met een burn-out kampt wanneer het al te laat is. Vraag jezelf dus tijdig af: ‘Doe ik nog dat wat écht bij mij past?’

Coaching is ook een nieuwe start

Je hoeft niet gelijk rigoureus het roer om te gooien. Gun jezelf een moment om helder te krijgen wat je nou eigenlijk wel wilt. I-Opener begeleidt je in dit vaak verwarrende en onoverzichtelijke proces. In oriënterende gesprekken, een intensieve, individuele coachingsweek in Portugal en een follow-up in Nederland, werk je in drie maanden toe naar een nieuw evenwicht.

Individuele coaching in Portugal

Tijdens de zeven dagen in Portugal is er alle aandacht voor jou. In de ochtenden en vroege middag maak je met Jolanda Boomsma coachingswandelingen in de natuur en langs de indrukwekkende kustlijnen. Daar vind je volop inspiratie – en misschien ook confrontatie. De namiddagen en avonden vul je in naar eigen wens. In de prachtig natuurlijke omgeving heb je alle tijd voor reflectie en bezinning.

Balans in je leven

Wie weet wat zijn valkuilen en beperkende patronen zijn, kan nieuwe manieren bedenken om er niet weer in te belanden. Zo vind je vertrouwen en perspectief terug.

  • Je vergroot je zelfinzicht en kracht
  • Je durft jezelf te laten zien 
  • Je plant een nieuwe koers of leert anders omgaan met jouw situatie
  • Je weet niet alleen waar je nu staat, maar ook waar je jezelf ziet in de toekomst
  • Je weet wat jij nodig hebt om in balans te blijven, in werk en privé.

Ervaringen


Je kunt me bereiken op:
0031 (0) 6 212 83 585