I-Opener - Outplacement en Loopbaanontwikkeling met coaching in buitenland
I-Opener Loopbaanontwikkeling, Outplacement en Coaching in Nederland en Portugal
Noloc

Meer Ervaringen →

Ervaring van René


'Ik ben dieper gegaan, dan wanneer ik zo af en toe eens had afgesproken met een coach.'


René (57), manager sociaal domein

Tijdens het coachtraject met Jolanda Boomsma heb ik oude patronen doorgewerkt die ik wel kende, maar die me nog altijd parten speelden. In de Algarve heb ik er eindelijk ritueel afscheid van genomen. Dat voelde als een ware opluchting.

Daarnaast heb ik me diepgaand gerealiseerd dat ik mijn hele werkend leven op zoek was naar Groots & Meeslepend. Mijn voornemen is om dit te veranderen in Behapbaar & Compact. Nu, een klein jaar later, voel ik me nog steeds lichter en rustiger. En doe ik ander werk. Werk dat beter bij me past, minder groots en meeslepend. Werk dat me meer voldoening brengt.

De coachweek zelf was behoorlijk pittig; iedere dag doe je een intensieve sessie en tussendoor doe je huiswerkopdrachten. Het was echter altijd ook leuk en uitdagend om te doen, vooral ook omdat je lekker buiten bent. Jolanda werkt al wandelend en met symbolen uit de natuur, dat heeft mij enorm geholpen. Daardoor ben ik dieper gegaan dan wanneer ik zo af en toe eens had gesproken met een coach. En dan was het ook nog eens prachtig weer. In januari notabene!

De coachweek in de prachtige Zuid-West Algarve was écht een cadeau aan mezelf.

Meer Ervaringen →