I-Opener - Outplacement en Loopbaanontwikkeling met coaching in buitenland
I-Opener Loopbaanontwikkeling, Outplacement en Coaching in Nederland en Portugal
Noloc

Meer Ervaringen →

Ervaring van Sarah

Sarah (41)

"Na een keerpunt in mijn leven, 7 jaar geleden tijdens een coachingsreis met Jolanda in Portugal, had ik recent weer een coachingssessie met deze topcoach.
Dit keer op een andere prachtige plek, het natuurgebied de Drentsche Aa, vlakbij Zuidlaren. Vanuit de vertrouwdheid uit het eerdere contact, hebben we op een natuurlijke wijze nieuwe stappen kunnen zetten tijdens dit nieuwe keerpunt." 

“Welkom in mijn kantoor” zei Jolanda aan een picknicktafel bij aankomst in het prachtige natuurgebied na een gezellig kopje koffie in Zuidlaren. Tijdens de uren die volgden, kwamen al wandelend en zittend aan het water alle relevante onderwerpen voor mijn nieuwe stap “als vanzelf” aan bod. Via prikkelende vragen, creatieve opdrachten met behulp van de natuur en scherpe bespiegelingen. 

Al met al bracht deze bijzondere coachingssessie, waarin Jolanda de tijd los liet, mij meer stevigheid en inzicht in mijn vervolgstappen die ik momenteel vol energie zet.
Ik kan Jolanda dan ook aan iedereen van harte aanbevelen als je om wat voor reden dan ook gebaat bent bij inzicht en perspectief. Ze is een zeer deskundige coach met een warme persoonlijkheid waarbij je je goed op je gemak voelt." 

Meer Ervaringen →